Kostenbesparing met 24H Challenge – Status Quo – Hoezo?

SQH-logo

When patterns are broken, new worlds emerge.

I owe my succes to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite

C.K. Chesterton

Mijn passie en overtuiging

Op deze plek wil ik graag met je delen wat mij drijft, waar ik iedere dag met veel enthousiasme mee bezig ben en waarom ik heilig geloof in dit bedrijf.

Vanaf 2008 werk ik in de financiële dienstverlening. Echt bezig zijn met mensen, een nieuwe manier van werken, aandacht voor kracht in plaats van zwakte en andersom denken, zijn typerend voor mijn werkzaamheden. In deze fase ontwikkelt zich mijn droom, mijn missie, mijn persoonlijke overtuiging die ik in 2011 vertaald heb in Status Quo – Hoezo?

Veel mensen hebben zoveel meer talenten dan ze dagelijks etaleren. Door mensen te prikkelen en in een andere omgeving te brengen kunnen ze dat laten zien. Dat maakt mensen trots, geeft ze energie en verhoogt het plezier op het werk. Je werkt immers een groot deel van je leven.

Alles wat ik met Status Quo – Hoezo? onderneem is hier op gericht. Het positieve voor bedrijven is dat een gelukkige medewerker veel meer waarde toevoegt. Het mes snijdt dus aan twee kanten! Vanuit deze gedachte ontwikkelde ik het unieke 24H-concept dat voor zowel medewerker als bedrijven concrete resultaten oplevert.

Neem eens contact met me op! Op LinkedIn kun je mijn hele CV vinden.

Focus on strengths – Focus on the critical few, not the insignificant many

Think different